Întrebări frecvente

Desigur că ai intrebări. Tocmai pentru asta ți-am pregătit secțiunea de FAQ unde vei găsi răspunsuri la, sperăm noi, marea majoritate a intrebărilor tale. Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se regăseste insă în această listă, ne poți scrie pe adresa [vreau@celmaibineplatitjob.ro] și noi îți răspundem în cel mai scurt timp.

Q

Despre ce este vorba în campanie?

A

Căutăm cea mai creativă idee pentru promovarea gamei Maestro din ingrediente 100% naturale.

Q

Care este vârsta minimă de participare?

A

Vârsta minima de participare este 18 ani.

Q

Ce premii pot câștiga?

A

În competiția creativității Maestro oferă premii fel de fel, atât pentru CREATORI cât și pentru JUDECĂTORI. Creatorii au șansa de a câștiga marele premiu de 30.000 de dolari dar și vouchere la Emag în valoare de 1000 de lei. Judecătorii pot câștiga coșuri săptămânale cu produse din gama Maestro din ingrediente 100% naturale dar și marele premiu, o super excursie în Bali.
De asemenea poți câștiga și premii adiționale instant la evenimentele selectate, coșuri cu produse din gama Maestro și bilete la Brand Minds.

Q

Care sunt fazele campaniei?

A

Campania se desfășoară în mai multe faze
Prima fază se va desfășura între 10.10.2018 și 03.01.2019 inclusiv – în această fază Creatorii vor înscrie idei în platformă și vor fi notați.
În faza a doua care se va desfășura între 04.01.2019 și 29.01.2019 inclusiv, cele 10 idei care au acumulat cel mai mare punctaj și cele 7 Golden Tickets vor participa la sesiunea de prezentări, din cele 17 idei existente în această fază, 5 vor ajunge în următoarea etapă.
În faza a treia se va decide cea mai creativă idee, cea care va fi implementată

Q

Cum pot înscrie o idee?

A

Intră aici, înregistrează-te și votează

Q

Cum pot vota?

A

Intră aici, înregistrează-te și votează.

Q

Unde scriu daca mai am ceva de întrebat?

A

Dacă nu te-am lămurit, poți să ne scrii pe vreau@celmaibineplatitjob.ro, și noi îți răspundem în cel mai scurt timp.

Q

În afară de judecători mai există și alt tip de evaluare?

A

Juriul nostru format din 10 experți din arii de expertiză diferite, va oferi tuturor ideilor note, în baza criteriilor de jurizare. Află mai multe despre experții noștri aici.