Întrebări frecvente

Desigur că ai intrebări. Tocmai pentru asta ți-am pregătit secțiunea de FAQ unde vei găsi răspunsuri la, sperăm noi, marea majoritate a intrebărilor tale. Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se regăseste insă în această listă, ne poți scrie pe adresa [vreau@celmaibineplatitjob.ro] și noi îți răspundem în cel mai scurt timp.

Q

Cum primesc feedback de la experti pe propunerea mea?

A

După înregistrarea ideii, o să găsesti detaliat în Contul Tău, secțiunea “Ideile Mele”, feedback punctual pentru toate cele 5 criterii de evaluare. O să fii notificat în momentul în care primești feedback, în secțiunea “Notificări” din Contul Tău.

Q

Dacă ideea mea este deja publicată pe platformă, dar vreau să schimb ceva la ea, mai pot interveni?

A

Nu mai poți edita o idee devenită publică, în schimb poți submite o altă idee cu structură revizuită. Dar în acest caz, votul tău începe de la zero.

Q

Pot să fiu și votant și creator în același timp?

A

Da, numai că nu îți poți vota singur ideea propusă :)

Q

Cum va fi notatã ideea mea? Care este mecanismul?

A

Ideea inscrisă de tine va trece mai întâi, înainte de publicare, prin feedbackul experților. Aceștia vor nota de la 1 la 5 în baza criteriilor de evaluare și îți pot oferi feedback personalizat. După ce vei primi feedbackul personalizat îți vei putea revizita ideea și implementa feedbackul, desigur, dacă dorești. În caz contrar vei putea publica ideea exact așa cum este ea.

Q

Până când îmi pot înscrie ideea pe platformă?

A

Înscrierile sunt deschise până pe data de 03.01.2019, mai multe detalii găsiți aici.
Cu cât înscrieți ideea mai curând, cu atât veți avea șanse mai mari să strângeți mai multe voturi atât de la experți, cât și de la fani sau de la judecătorii de pe platformă.
Data limită a înscrierilor este 03.01.2019.

Q

Ce produse fac parte din gama Maestro?

A

În momentul de față, sunt lansate pe piață, sub Gama Maestro de la Caroli, 4 tipuri de produse: cârnați naturali subțiri (2 Sku-uri: vid și vrac), cârnați naturali groși (2 sku-uri: vid și vrac), Cârnați naturali ardelenești (1 sku vrac), salam natural fiert afumat (2 sku-uri: vid și vrac).
Ideea de promovare propusă pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro poate fi realizată pentru unul dintre produsele preferate sau pentru întreaga gamă de produse din ingrediente 100% naturale.

Q

Vor mai fi lansate și alte produse în cadrul gamei Maestro?

A

Începând cu luna noiembrie 2018, vom lansa pe piață un nou produs din gama Maestro, salamul crud uscat Maestro, fără E-uri, fără aditivi, fără coloranți și fără nitriți.

Q

Cum va fi folosită ideea câștigătoare?

A

Ideea creativă, înscrisă pe platforma dedicată acestei inițiative: www.celmaibineplatitjob.ro, care va fi cea mai apreciată de Experți, Consumatori și Consiliul Director Caroli Foods Group, va deveni ideea de promovare a gamei Maestro pentru anul 2019 în perioada Martie-Mai 2019.

Q

De ce mai aveți nevoie de un alt spot tv când deja există de anul trecut 1-2 realizate (cu Micuțu și magicianul Vlad Grigorescu)?

A

Spotul cu Micuțu și Vlad a marcat și a făcut parte din campania de lansare pe piață a categoriei de Cârnați Maestro din ingrediente 100% naturale, în anul 2017, când am lansat pe piață, produsele Maestro din ingrediente 100% naturale.

Q

S-a schimbat ceva în rețetă față de anul trecut?

A

Rețeta cârnaților Maestro din ingrediente 100% naturale ramâne la fel, deoarece unul dintre principiile noastre de bază este constanța în calitate a produselor.
Cârnații Maestro de la Caroli sunt disponibili în trei variante: subțiri și groși, precum și Ardelenești, fiecare sortiment conținând 100% ingrediente naturale: carne de porc, condimente naturale și țelină. Cârnații Maestro sunt preparați după o rețetă tradițională, în a cărei elaborare au fost implicați și numeroși producători artizanali din diferite regiuni ale țării: Moldova, Ardeal, Banat și Oltenia și rețeta este și acum aceeași de la lansare.
Salamul fiert afumat Maestro de la Caroli a fost lansat anul acesta în luna Martie și este disponibil în varianta vid de 300g, precum și în varianta vrac și conține 100% ingrediente naturale: carne de porc, sare, miere de albine, țelină, condimente, extracte naturale din condimente, fibră vegetală de morcov.
În luna noiembrie vom lansa salamul crud uscat Maestro, fără E-uri, fără aditivi, fără coloranți și fără nitriți.