Tips & Tricks pentru cea mai creativă idee.

Convinge-ți toți prietenii să voteze ideea ta!

Felicitări!

Super ideea creativă înscrisă de tine te-a adus în faza a doua a competiției.

Ideea ta poate intra în TOP 5! În această perioadă – între 16.01 și 29.01.2019 - încearcă să acumulezi cât mai multe voturi, fie din voturile primite pe platforma campaniei (convinge-ți prietenii să-ți voteze ideea pe platformă) fie/și din social media (de pe pagina ta de Facebook sau YouTube dupa ce ai dat “share” la ideea ta de pe canalele Caroli din social media) fie/și în ziua de 29.01.2019, de la Juriul de Experti de Nota 10.

Pregătește-te pentru prezentarea în fața experților

Pregatește-ți cât mai bine argumentele care să convingă juriul de experți și membrii Board-ului Caroli că idea ta este cea mai potrivită idee de promovare a gamei de produse Maestro, din ingrediente 100% naturale. În ziua de 29.01.2019, vei avea alocate 5 minute să convingi Juriul și te poti folosi de orice metodă/tehnică de prezentare!

Fii pregătit să răspunzi la întrebări

Șansa ta de a străluci este aici. Profită la maxim de cele 5 minute alocate prezentării ideii tale, convinge experții că IDEEA ta este cea mai creativă și merită să câștige marele premiu, 10.000 de dolari pe lună, timp de trei luni.

Convinge că IDEEA ta este cea care merită să câștige

IDEEA ta merită să câștige, asta înseamnă că trebuie să-i acorzi atenție și răbdare atunci când o prezinți. Convinge atât Juriul cât și publicul că ideea ta este cea mai creativă. Poți fi unul dintre cei 5 creativi care vor intra în finala competiției, astfel vei avea șansa de a câștiga marele premiu din cea mai creativă competiție.

Tips & Tricks pentru cea mai creativă idee

Eşti gata? Ai ales formatul preferat de prezentare?

Ne poți trimite ideea ta fie în format video, fie într-un document pdf, dar trebuie să știi că ai șanse mai mari să urci în top dacă ne prezinți ideea în format video (altfel pierzi cei 20% obținuți din numărul de reacţii din social media).

Ai răbdare!

După ce ți-ai înregistrat ideea, aceasta se va afla în moderare timp de 3 zile, perioadă de timp în care doar experții au acces la ideea ta, iar aceasta poate fi respinsă din oficiu în cazul în care conține limbaj vulgar sau injurios.

În următoarele 3 zile experții noștri vor analiza propunerea ta și îți vor oferi un punctaj personalizat. Dacă ești norocos, poți primi chiar și feedback de la experți.

Feedback

În urma punctajului obținut de la experți, îți poți revizui sau nu ideea. Trebuie să știi că dacă în cel puțin 3 zile de la primirea punctajului și/sau a feedbackului nu efectuezi nicio modificare, ideea ta devine automat publică.

Promovează

După ce ideea ta a devenit publică, o poți promova. Este momentul tău să te simți apreciat pentru munca ta bine făcută. Dă share, arată-le propunerea prietenilor tăi, convinge cât mai mulți prieteni să te voteze și urcă în top!