Tips & Tricks pentru judecători

Votează doar ideile potrivite

Daca te pricepi la alegerea celor mai bune idei, poti lua avans considerabil in TOP-ul Judecatorilor:

  • Daca identifici o idee din cele 5 finaliste, primesti 100 de puncte aditionale;
  • Daca identifici doua idei din cele 5 finaliste, primesti 200 de puncte aditionale;
  • Daca identifici trei idei din cele 5 finaliste, primesti 300 de puncte aditionale;
  • Daca identifici patru idei din cele 5 finaliste, primesti 400 de puncte aditionale;
  • Daca identifici toate cinci idei din cele 5 finaliste, primesti 500 de puncte, plus inca 500 puncte aditionale pentru ca le-ai identificat pe toate 5 din cele 17 idei semifinaliste.

Cum poți lua avans în TOP-ul Judecătorilor?

În perioada 16.01 – 10.02.2019, fiecare prieten înregistrat pe platformă cu codul tău, îți va aduce 50 de puncte adiționale. 10 Prieteni noi înregistrați în această perioadă, îți aduc 500 de puncte. Cu cât mai mulți prieteni confirmați cu codul tău, cu atât mai multe puncta în contul tău.

Câștigă Premiile Adiționale

Premiul de 1,000$: dacă pariezi correct pe cele 5 idei din cele 17 idei, ai șansa să câștigi un Card Gift Maestro în valoare de 1,000$

Cum poți lua avans în TOP-ul Judecătorilor?

În cazul în care ești consummator de produse naturale, și ai cumpărat unul dintre produsele Maestro, introdu codul PROMO existent pe eticheta spate a fiecărui produs Maestro: salam sau/și cârnați, din ingrediente 100% naturale. Cu cât mai multe coduri înscrise, cu atât mai multe puncte accumulate. Codurile PROMO de pe eticheta produselor Maestro îți pot adduce un avans considerabil în TOP-ul Judecătorilor.

Cum poți lua avans în TOP-ul Judecătorilor?

În cazul în care prietenii tăi sunt consummatori de produse naturale, și au cumpărat unul dintre produsele Maestro, roagă-i să-ți dea bonul și codul PROMO existent pe eticheta spate a fiecărui produs Maestro: salam sau/și cârnați, din ingredient 100% naturale. Cu cât mai multe coduri înscrise, cu atât mai multe puncte accumulate. Codurile PROMO de pe eticheta produselor Maestro îți pot adduce un avans considerabil în TOP-ul Judecătorilor.

Câștigă Premiile Adiționale

Premii Bilete la “Brand Minds”: dacă pariezi correct pe cele 5 idei din cele 17 idei care vor ajunge în finală, ai șansa să câștigi unul dintre cele 7 bilete la evenimentul anului de business: “Brand Minds”.